lørdag den 28. juli 2012

En hyggedag med kreativitet.

Sikke en dejlig dag vi har haft her hjemme idag. Da vejret var lidt trist idag fandt vi maling frem og fik malet de rammer vi har haft liggende længe, nu skulle det være. Ungerne syntes det var fedt at få lov til at være med til at male, og de er blevet så fine.




Så skal der bare findes billeder så de kan blive hængt op :-)

Efter det hårde arbejde var der tid til lidt juice og kage.

Den anden dag modtog jeg en pakke med kageting, så idag skulle nogle af dem tages i brug.
Ungerne hjalp mig med at lave dejen. August elsker at få lov til at sidde og tænde og slukke for maskinen mens jeg kommer ingredienser i.





Her ser han måske ikke så glad ud, men kan fortælle jer, at det er han, det er et kæmpe jaaaaaa der kommer ud af munden her, da han har skruet helt op på fuld gas.

Her er så lige et billede af indholdet i min pakke.

Skal lave kager til barnedåb næste weekend, så skal lige prøve nogen af tingene idag.
Skal lave en babyrumpe kage, har fundet en DIY som jeg skal prøve her.





Det var så mit først forsøg, dog uden alle de små detaljer, det slap jeg da vist ret godt fra.

Her til sidst har jeg lige et par billeder jeg har glemt at vise af nogle tæpper børnene har fået i fødselsdagsgave.



torsdag den 26. juli 2012

Lego kage

Har lavet en stor lego klods, som på den ene side ser ud til at den er bygget af små legoklodser.
Drengene der fik den til deres fødselsdag blev glade for den, selvom jeg ikke selv var helt tilfreds.

Sommerferie i billeder.

Her er lidt stemningsbilleder fra sommerferien, som endnu ikke er slut for min familie, her er det nemlig kun mig der ikke har 6 uger :-( Det burde være i ferien der var tid til kreative projekter, men nej her er tiden gået med at ordne en masse praktiske ting i hus og have istedet, og der er desværre heller ikke blevet brugt meget tid i blogland :-( Men det har været en dejlig ferie :-)

Mit første forsøg på at lave hyldeblomst saft
 (først gang jeg har nået at få dem plukket inden de blev til bær ;-))


Legoland



Fårup sommerland.

                                      

                                     




 El museet




Hjælper med at lave boller i karry.



onsdag den 11. juli 2012

Mere fødselsdag.

Da ungerne har fødselsdag med kun 13 dages mellemrum har vi holdt en fælles fødselsdag. Det var meningen at vi skulle være i telt i haven, men da vi ikke blev så mange som håbet og vejret ikke var med os klemte vi os sammen i vores lille hus.
Det blev til en hyggelig dag med gave udpakning

afprøvning af gaverne
 og kage

Det helt store hit her hjemme er som i nok kan regne ud cirkus, så det skulle selvfølgelig være sådan en kage. Det tog sin tid at lave, men den blev så fin og det var hyggeligt at lave, fik hjælp af en veninde så vi hyggede med at lave figurer en aften (har fundet inspiration til figurerne forskellige steder på nettet). Det er en chokoladekage med jordbær mousse og toblerone creme i mellem, det var lækkert.
Da der kun blev taget af teltet kunne jeg tage teltet af og trylle kagen om til en ny cirkuskage der kunne komme med i gæstedagplejen dagen efter, så gjorde den lykke igen:-)

Nogle dage efter fik vi samlet den stor fælles gave de fik og den er til stor glæde.

Jubiii, så er jeg tilbage igen.

Puh det var noget af en forskrækkelse, men nu har jeg fået ny computer og den søde computermand har redet alle mine billeder, så nu er der taget back up og jeg er igen klar til at blogge.

Siden sidst har August haft fødselsdag og det skulle fejres i dagplejen inden hun skulle på ferie. August bestilte en togkage og både han og jeg blev meget tilfredse med resultatet.
Den er lavet i en fantastisk silikoneform jeg fald over til ingen penge nede i byen og pyntet med farvet glasur.



August klar til at tage afsted:-)

Så blev det selve dagen og for en gang skyld var det os der vækket August og ikke omvendt, men det var han ikke meget for, før han hørte ordet gaver, så var han klar.

August 2 år.


Det blev også dagen hvor vores flagstang kom op at stå, det skulle fejres med en dans omkring den. Det var vist også på tide, da vi fik den i bryllupsgave for snart 3 år siden.

mandag den 2. juli 2012

Øv, øv, øv!

Nu er det ved at være længe siden der er sket noget her på bloggen. Det er ikke fordi der ikke har været noget at skrive om, men fordi der ikke har været så meget tid. Da jeg så endelig fik lidt tid fandt jeg billeder frem til at komme på, fik dem komprimeret og tømt kameraet for en gang skyld. Så var det sengetid og indlæget måtte vente. Dagen efter var computeren død, og alle billeder fra de sidste ca. 6 måneder er væk:-( nu håber jeg bare på at eksperterne kan rede det hele, så vente vente vente.... Er villig til at betale meget for at få dem igen.