Det er bare mærkeligt, har lavet det mange gange før, men måske jeg har været lidt for hurtig med at presse vandet fra denne gang (eller de tre jeg har prøvet idag). Jeg skal lave chokoladecreme til en kage. Har nu lavet den ved at smelte chokoladen i fløden, så nu venter jeg på den køler så den kan piskes.
Sandra: Jeg kommer husblas i fordi jeg vil være sikker på den bliver ordentlig stiv og ikke flyder ud når kagen bliver skåret.
oki. jeg laver det bare aldrig med andet end fløde og chokolade og det flyder aldrig ud. bruger denne opskrift hver gang: http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/01/chokolademousse.html så det tager det ingen tid at lave og kan puttes direkte i kagen :) man skal bare huske at piske fløden ekstra godt
Tror der er vand i husbladssen. Smeltet chokolade kan ikke tåle hvis der kommer vand i.
SvarSletHvad skal du lave?
Slethvorfor kommer du husblas i?
SvarSletDet er bare mærkeligt, har lavet det mange gange før, men måske jeg har været lidt for hurtig med at presse vandet fra denne gang (eller de tre jeg har prøvet idag). Jeg skal lave chokoladecreme til en kage. Har nu lavet den ved at smelte chokoladen i fløden, så nu venter jeg på den køler så den kan piskes.
SvarSletSandra: Jeg kommer husblas i fordi jeg vil være sikker på den bliver ordentlig stiv og ikke flyder ud når kagen bliver skåret.
oki. jeg laver det bare aldrig med andet end fløde og chokolade og det flyder aldrig ud. bruger denne opskrift hver gang: http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/01/chokolademousse.html så det tager det ingen tid at lave og kan puttes direkte i kagen :) man skal bare huske at piske fløden ekstra godt
SletDet må jeg prøve næste gang, tak for tippet.
Sletvelbekomme :) håber det lykkes
Slet