Her er en kage jeg har lavet for en knægt der er ved at uddanne sig til murer. Han syntes hans praktikplads skulle have en kage fordi han havde fået lov til at være der.
Den indeholder to lysebunde og en mud cakebund.Mellem dem er der jordbærmousse og kokoscreme (se opskriften her under).
Den er smurt op med Nutellasmørcreme (se opskriften her under) og kanten er lavet af marcipan. Resten af pynten er fondant.
Kokoscreme:
2 blade husblas (smeltes)
limesaft
3past. æggehvider
85 g. sukker
2 dl. fløde
85 g. kokos
1. Husblassen udblødes i vand.
2. Hviderne piskes mens sukkeret tilsættes lidt af gangen.
3. Pisk fløden stiv.
4. Smelt husblassen i micro med ca. 3 spsk. limesaft.
5. Bland hvider, fløde og kokos sammen og kom til sidst husblassen i.
6. Stilles på køl og stivner på ca. et par timer.
Nutella smørcreme:
1/3 Blødt smør
1/3 Nutella
1/3 Flormelis
Det hele blandes sammen til en ensartet masse.
Det er super godt at smører en kage op med og så smager det skønt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar