tirsdag den 11. juni 2013

Opfølgning på bryllupskagen

Som jeg i mit sidste indlæg har skrevet har jeg lavet endnu en bryllupskage. Grunden til jeg ikke har fået lavet et indlæg om den tidligere er at jeg rigtig gerne vil have et billede på af den. Men men men, vores computer er rigtig træls (er bange for den snart står af) så billederne har bare ligget på kameraret og kom bare ikke lige der fra. Nu er problemet så at jeg hverken kan finde billederne på kameraret eller computeren, efter manden min har været ved at lægge billeder ind :-(

Men men så får i bare en beskrivelse af den nu, og så er jeg blevet lovet et billede af den når bruden får tid til at kigge på det.

Som skrevet var det en større kage, så jeg lavede 5 kager, hvoraf de 4 var på stativ. Har ikke prøvet at lave på stativ før, så det var denne måneds udfordring. Der var kage til 120 personer.
Kagen bestod af valnødemarengs bunde med Passionsfrugtmousse og chokolademousse overtrukket med marcipan og smurt op med hvid chokolade.
Pynten stod de selv for, da det skulle være friske blomster magen til brudebuketten.

Havde lidt problemer med at finde passionsfrugter, så jeg endte med at købe en passionsfrugtsirup, hvilket var et kæmpe hit.

Da jeg skulle lægge kagen sammen lavede jeg huller i bundene med den del af stativet som skulle igennem, inden jeg begyndte at komme noget i. Jeg lagde første bund på og så kom jeg fyld på inden næste bund med hul i kunne kommes ned over stativet.

Marcipanovertrækket lagde jeg på uden stativet i, og stak derefter ud ved hullet så den kunne komme i igen inden chokoladen blev smurt på.
Chokoladen havde fået lidt kakaosmør i, hvilket skulle hjælpe til at den ikke flækker helt vildt når der skæres i kagen.

Fin blev den. Måtte have dem to og to på køl og under transporten og da jeg så skulle skrue dem sammen da jeg skulle stille den på bordet klar til gæsterne kom flækkede chokoladen desværre i det ene lag, så jeg måtte hjem for at hente chokolade til at lappe med. Det gik, men man kunne godt se det når man viste det.

Brudeparret var tilfredse og syntes den smagte fantastisk, så det var rigtig dejligt.

 Her er jeg ved at reparere den flækkede chokolade.

Så er den klar til de kan pynte med friske blomster.


Her er så lige et billede af kagen med blomster og brydepar :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar