onsdag den 10. april 2013

Stenalder gulerodsbrød

Det her er bare et super lækket, nemt og sundt rugbrød. Og så er det endda også egnet for glutenallergikere.
Her er opskriften:
2 dl. Hørfrø malet til mel
1dl solsikkekerner malet til mel
1dl. Valnødder malet til mel
1dl. Husk, den grønne
1dl. Græskarkerner
1dl. Solsikkekerner
2dl. Sesamfrø
3tsk. Groft salt
2dl. Revet gulerod
1/2dl. Oliven olie
5 store æg.
Tip. Jeg har også blendet Græskarkerner,  solsikkekerner, sesamfrø og gulerod.
Det hele blandes til en fast masse, og presses ned i en brødform beklædt med bagepapir.
Bages 1 time ved 160 grader.

2 kommentarer:

  1. Yeah - en der blender alle de nødder og kerner... ;0)
    Måske man skulle prøve din opskrift...

    SvarSlet
  2. Jeg har ikke blendet dem fuldstendig men nok til at ungerne vil spise det:-)Men ja prøv det, det er super godt.

    SvarSlet