tirsdag den 7. maj 2013

Fuck hvad sker der?

Hjælp forstår ikke hvorfor min chokolade bliver sådan her lige så snart jeg kommer husblasen i?

Har lavet den med marabou, og har prøvet to gange nu:-(

7 kommentarer:

  1. Tror der er vand i husbladssen. Smeltet chokolade kan ikke tåle hvis der kommer vand i.

    SvarSlet
  2. hvorfor kommer du husblas i?

    SvarSlet
  3. Det er bare mærkeligt, har lavet det mange gange før, men måske jeg har været lidt for hurtig med at presse vandet fra denne gang (eller de tre jeg har prøvet idag). Jeg skal lave chokoladecreme til en kage. Har nu lavet den ved at smelte chokoladen i fløden, så nu venter jeg på den køler så den kan piskes.

    Sandra: Jeg kommer husblas i fordi jeg vil være sikker på den bliver ordentlig stiv og ikke flyder ud når kagen bliver skåret.

    SvarSlet
    Svar
    1. oki. jeg laver det bare aldrig med andet end fløde og chokolade og det flyder aldrig ud. bruger denne opskrift hver gang: http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/01/chokolademousse.html så det tager det ingen tid at lave og kan puttes direkte i kagen :) man skal bare huske at piske fløden ekstra godt

      Slet
    2. Det må jeg prøve næste gang, tak for tippet.

      Slet
    3. velbekomme :) håber det lykkes

      Slet