mandag den 23. december 2013

Decemberlegen 23: Juleforberedelser.

Der er masser af tid til forberedelser og hygge her, da vi allesammen har haft ferie fra i fredags.
Vi har ikke så meget der skal forberedes ud over gaverne, da vi ikke skal være hjemme imorgen, men det kan i hører mere om imorgen.
Jeg har brugt nogle aftner på at pakke gaver ind, og i lørdags kørte vi rundt til mine 3 søskende og min far og mor, for at aflevere pakker, da vi ikke skal være sammen med dem i år.
Idag har vi haft ungerne med ude for at købe gaver til hinanden og os, det var rigtig hyggeligt, og de var ret gode til at finde på noget at give, så nu må vi se om det falder i god jord imorgen.

Efter de sidste gaver var klaret overraskede vi ungerne med en tur i Randers Legeland, da vi havde nogle fribilletter, der skal bruges i 2013, s det var sidste chance.

Krudtuglerne synes det var rigtig sjovt og vi fik alle på forhånd forbrændt lidt af julemaden imorgen ;-) Med alt den hoppen og løbben op af rutsjebanen osv. Det er godt med lidt aktiviteter til at fylde ventetiden ud med, og så var der dejligt meget plads i legeland idag.

Efter aftensmaden har vi hygget med at spille vendespil, inden det var tid til at hoppe i seng o se det næstsidste afsnit af "Nissebanden på Grønland". Ja det er det vi har set i år, de andre julekalendere har ikke rigtig fanget dem, så det er godt vi har en på dvd.
Vi arbejder på at de skal lære at tabe, for det er de godt nok ikke ret gode til:-( Så der skal bare spilles en helt masse.

Kan I allesammen have en rigtig glædelig jul imorgen, hvis ikke jeg når at skrive igen inden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar