torsdag den 26. december 2013

Decemberlegen 24: Juleaften.

Så blev det endelig juleaften. Vi havde i år besluttet at jule gaverne fra os skulle gives om morgenen, så de kunne bruges i løbet af dagen. De lå under vores lille juletræ da de stod op. Jeg havde forventet de ville have travlt med at skulle pakke op, men det havde de slet ikke. Kravet inden de måtte pakkes op var først morgenmad og tøj på, dette kunne tage lannng tid. De ville så også lige i karbad først, selvom jeg sagde det godt kunne vente til senere på dagen, men nej det ville de. Lige modsat af hvad jeg havde forvente, når der var gaver der ventede.

I gaverne gemte der sig 2 Nintendo dsi, som var Augusts allerstørste ønske (han har næsten slidt den side op i BR reklamen) De var begge meget glade og gik straks igang med at spille.

Da der var blevet spillet lidt tog vi en pause med en tur i Randers regnskov. Der var rigtig mange mennesker, da der var fri entre. Men vi har været der mange gange, så vi gik hen til de ting vi gerne ville se og så betød det ikke så meget. Det der betød noget var at vi fik brugt en god time mere af ventetiden til den store aften.

I år holdt vi jul hos Oles søster, sammen med hele hans familie, hvilket vil sige 18 personer. Det betyder mange gaver, der ikke kunne være under træet.

Kom til at vise Juliane et billede af en fin frisure med et hjerte, så det måtte vi jo prøve om vi kunne lave. 

Der ventes på de voksne bliver færdige med at spise så vi kan komme til at danse og få gaver.

Her er også en frækkert der venter i spænding

Det årlige familiebillede foran juletræet, ja det gemmers sig bagved ;-) 

 Var så heldige at få lov til at høre gladejul spillet så flot.

 Nu er det lige ved at være nu der er pakker:-)

 Vi prøvede på at dele lidt gaver ud af gangen, så man kunne følge lidt med i udpakningen, men det kan godt være svært med de små størrelser.

 En meget glad pige, har fået et af sine ønsker opfyldt.

 August på sit grønne "skateboard" (ja det siger han altså det er) Med sit værktøjs bælte, med rigtigt værktøj. Han var så glad at det var lige før han ville sove med det.

.Der blev også pakket meget lego ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar