Til ca. 18 stk.
300 g. hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Natron
1 tsk. Salt
125 g. usaltet smør (kan også godt være saltet)
300 g. sukker
2 æg
1 tsk. Vaniljeessens
2 modne bananer, most
1 ¼ dl. Kærnemælk eller cremefraiche
Fyld
Jordbærsyltetøj
1. Bland mel, bagepulver, natron og salt.
2. Rør smør og sukker cremet og luftigt.
3. Tilsæt æggene et af gangen og rør godt mellem hvert
æg.
4. Tilsæt vaniljeessens og banan og rør grundigt.
5. Tilsæt de tørre ingredienser skriftevis med væsken,
og rør til en glat dej.
6. Fyld formene 2/3 op med dej og glat ud med bagsiden
af skeen.
7. Bag ca. 20 min ved 180 grader, og køl af.
8. Stik midten af hver kage ud med en
kernehusudstikker eller en teske.
9. Kom 1 tsk. syltetøj i.
10. Pynt med chokoladeglasur og evt. små skumbananer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar