søndag den 10. februar 2013

Mud Cake

250 g smør
250 g mørk eller lys chokolade 
8 tsk. nescafé (kan undværes, hvis man som mig ikke er til kaffe)
180 ml vand
150 g selv-hævende mel (se opskrift her)
150 g mel
60 g kakao
½ tsk. natron
550 g sukker
4 æg 
8 tsk. rapsolie
125 ml kærnemælk

Denne opskrift er til en rund form på 25 cm eller firkantet form på 22x22cm
For andre størrelser kig her

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader (Ikke varmluft)
1. Smør, chokolade, vand og (kaffe) kommes i en gryde og smeltes ved lav varme.
2. Mel, selv-hævende mel, kakao og natron sigtes sammen i en skål. Tilsæt sukker og bland det hele godt.
3. Æg, olie og kærnemælk røres sammen med en gaffel.
4. Det hele blandes i en skål og røres sammen med en dejskraber.
5. Kom dejen i bageformen og bag den midt i ovnen 1 time og 50 min.
    Undgå at åbne ovnen, da kage så kan falde sammen. Kagen skal have ro og kan også falde sammen hvis der
    hoppes ved siden af ovnen.
Kagen bliver bedst, hvis den får lov at hvile et par dage i køleskabet. Husk at pakke den godt ind, så den ikke tager smag af køleskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar