mandag den 11. februar 2013

Knækbrød


1 dl. Græskarkerner
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Hørfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Havregryn
3,5 dl. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
2 dl. Vand
1 dl. Olie
1½ tsk. Salt

1. bland alle ingredienser og ælt dem sammen. Dejen skal være lidt klistret.
2. Del dejen i to og rul ud mellem to stykker bagepapir.
3. Skær dejen ud i firkanter med en pizzaskærer. (kan også stikkes ud med kageforme)
4. Kan pensles med vand og dysses med pynt, hvis man har lyst.
5. Bages 15-25 min midt i en forvarmet ovn (200 grader, varmluft 180 grader)

Har brugt denne lille film til at få børnene på mit arbejde til at ville bage og spise knækbrød trods kerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar